Γαλλικά

Τμήματα για παιδιά, έφηβους και ενήλικες.

Τμήματα για παιδιά από 9 ετών.
 
Τμήματα για παιδιά και εφήβους διάρκειας 
30 εβδομάδων από 3 ώρες εβδομαδιαίως, 2 φορές την εβδομάδα.
 
Στα ολιγομελή τμήματα του σχολείου μας, προετοιμάζουμε τους μαθητές μας τόσο για την απόκτηση των παραπάνω πτυχίων, 
όσο  και για την ικανότητα να αποκτήσουν την προφορική και γραπτή ευελιξία της γλώσσας. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια των 5 ετών όπου διαρκούν οι βασικές  σπουδές τους (Από COURS I εώς COURS B2).
 
Xαρακτηριστικό γνώρισμα των τάξεων της Γαλλικής γλώσσας είναι το κλίμα της οικογενείας.
 
Για εμάς η εκμάθηση της δεύτερης ξένης γλώσσας είναι χόμπυ, μεράκι και σκοπός, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μάρτυρες για τα παραπάνω, αποτελούν οι ίδιοι μας οι μαθητές με τις συνεχείς επιτυχίες τους, την αγάπη τους, τον ενθουσιασμό τους και την πίστη για έναν καλύτερο αύριο.
 
Ακόμη το σκέφτεστε?  Επισκεφτείτε μας να σας επιβεβαιώσουμε και στην πράξη τα όσα λέμε και διαβάζετε.  


Cours Préparatoire

Σε αυτήν την τάξη ,οι μαθητές κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με την Γαλλική γλώσσα και γίνεται η αρχή της βασικής γραπτής και προφορικής επικοινωνίας.

Cours I

Οι μαθητές οικειοποιούνται τους κανόνες βασικής και απλής επικοινωνίας και ολοκληρώνουν τον κύκλο αυτό.

Cours A1

Σε αυτή την τάξη,οι μαθητές διαθέτουν τις στοιχειώδεις γνώσεις της γαλλικής γλώσσας και σύμφωνα με την τάξη τους στο ελληνικό σχολείο, έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του πτυχίου DELF A1.1 PRIM ή Delf A1.

      Cours A2

        Πλέον οι μαθητές είναι ικανοί να  κάνουν απλούς διαλόγους καθημερινής ζωής και βέβαια  να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του πτυχίου DELF A2 .2 PRIM  ή DELF A2.

Cours B1

Oι μαθητές  παρουσιάζουν εκτενέστερα ένα πρόβλημα της καθημερινότητας ή γενικότερα ένα θέμα. Έχουν την γνώση περίπου 2000 λέξεων ,των βασικών κανόνων της γραμματικής και την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του DELF B1 ή SORBONNE B1 .

Cours B2

Καλούνται να συμμετέχουν στις εξετάσεις του DELF B2 ή του SORBONNE B2 αφού διαθέτουν καλή γνώση της καθομιλουμένης γαλλικής γλώσσας.Χειρίζονται πολύ καλά τον γραπτό και προφορικό λόγο και μπορούν να ανταποκριθούν σε πληθώρα θεμάτων.

Cours C1 - C2

H ολοκλήρωση του προχωρημένου επιπέδου γνώσεων επιτυγχάνεται με την απόκτηση του πτυχίου C2 ,είτε του DALF C2 είτε του SORBONNE C2.

To πτυχίο SORBONNE III ισοδυναμεί με το πρώτο πανεπιστημιακό έτος της Γαλλικής Φιλολογίας στο πανεπιστήμιο της ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ υπό ορισμένες προϋποθέσεις.